Étlap

 

Levesek és Előételek:

 

  • Padlizsán krémleves lime-os füstölt pisztránggal
1190,-
  • Szarvas raguleves burgonya gombóccal
1190,-
  • Gyömbéres sütőtök leves, friss kecskesajttal
1190,-
  • Friss kevert saláta – csirkemellel
    • grillezett kecskesajttal
    • garnélával
1590,-
1790,-
1990,-
  • Narancsos édeskömény saláta, ropogós aquadellával
1590,-
  • Kacsamáj zsírjában
2590,-

 

 

Főételek:

 

  • Linguine pomodoro garnélával és kagylóval
3390,-
  • Tokhalfilé kapros paprikás mártással, sült túrógombóccal, vargányával
3990,-
  • Fogasfilé fekete tésztával, kápiapaprika krémmel
4190,-
  • Parmezános csirkemell édesburgonyapürével és paradicsomsalátával
3490,-
  • Rántott csirkecomb filé burgonyapürével és uborkasalátával
3390,-
  • Kacsamell sütőtökkel és csicsókával, vörösboros aszaltgyümölcsökkel
4190,-
  • Cigánypecsenye pirított burgonyával és savanyított zöldségekkel
3290,-
  • Bőrös malacsült kelkáposztával, burgonyával
3990,-
  • Malacpofa pörkölt, kapros- túrós galuskával
3990,-
  • Rib-eye steak (250 gr) lyoni hagymával, burgonyapürével és salátával
4490,-
  • Dámszarvas vadasan, pirított szalvétagombóccal
4490,-


 

Desszertek:

 

  • Liszt nélküli máktorta rumos meggyel
1090,-
  • Tiramisu
1190,-
  • Ganache torta
1190,-